De Denisa Macovei,

Faptul că vedetele TV se mută de la o televiziune la alta, multe dintre ele bifând chiar toate trusturile din România, nu surprinde pe nimeni. Printre cele care încă fac show-uri de calitate, dar au și un brand personal puternic se numără și Teo Trandafir, așa că este mai mult decât firesc ca producătorii de la posturile concurente să o dorească în propriile grile.

Chiar dacă nu existat zvonuri potrivit cărora vedeta ar vrea să părăsească echipa Kanal D sau că ar fi nemulțumită de condițiile emisiunii care-i portă numele, se pare că realitatea este cu totul altfel. Mai exact, în momentul în care Adrian Sârbu a chemat-o la o tură de negocieri, Teo nu a putut să-l refuze, dar… se pare că deznodământul este favorabil actualului ei loc de muncă. Conform surselor noastre, se pare că Teo Trandafir s-a întâlnit cu Adrian Sârbu, întâlnire unde acesta i-a spus franc că și-o dorește pion principal în televiziunea pe care o lansează anul acesta, cel mai probabil în luna martie. Chiar dacă s-ar fi așteptat să-i dea un răspuns pozitiv pe loc, aceleași surse ne-au povestit că Teo nu i-a zis nici că da, dar nici un nu categoric.

Adrian Sârbu a ajutat-o când a fost bolnavă

La drept vorbind, prezentatoarea de la “Teo Show” nici nu ar fi putut să refuze categoric, așa cum probabil ar fi făcut-o dacă Antena 1 sau PRO TV i-ar fi făcut vreo ofertă de lucru, ținând cont de relația pe care o are cu Sârbu, singurul om căruia Teo spune că-i datorează viața. Să ne aducem aminte că Sârbu a fost cel care a trimis-o cu un avion privat la Viena, deși nu mai vorbiseră de ani buni, și s-a ocupat personal ca prezentatoarea TV să aibă parte de cea mai bună îngrijire acolo. Teo suferea de pancreatică necrozată severă, iar medicii s-au declarat rezervați în privința șanselor sale de recuperare, întrucât starea ei era gravă. Sârbu s-a dus după ea la Viena și, pe patul de spital, a asigurat-o că va trece cu bine peste toate operațiile și că vor pleca împreună acasă. Acel moment a fost crucial pentru Trandafir. Pe de altă parte, Teo nu poate uita nici ajutorul primit de la Kanal D într-un moment în care nici o televiziune nu voia să audă de proiectele ei, postul turcesc fiind singurul care i-a dat pe mână un show de televiziune, care-i și poartă numele.

Citeşte şi:

Teo, îngrozită de sărăcie! “Nu e distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul – moment prin care eu am trecut”

“Nu te pregătesc cărțile de parenting pentru adolescența copilului”. Cum se înțelege Teo cu fiica ei, Maia, în vârstă de 15 ani

Ghinion peste ghinion! După ce i-a fost spartă casa, Teo Trandafir e nevoită să-și amâne și mutarea în noua locuință

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere
GSP.RO

Italia respiră: bilanțul din ultima zi confirmă faptul că numerele sunt în scădere

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor