Mergi direct la conținut »
Cum a ajuns Dan Negru să debuteze în cinematografie în primul film la care Liviu Vârciu e producător. "Credea că nu o să se întâmple niciodată!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a ajuns Dan Negru să debuteze în cinematografie în primul film la care Liviu Vârciu e producător. "Credea că nu o să se întâmple niciodată!"

Cum a ajuns Dan Negru să debuteze în cinematografie în primul film la care Liviu Vârciu e producător. „Credea că nu o să se întâmple niciodată!”

După ani în șir în care a sperat să producă propriul film, iată că Liviu Vârciu a ajuns să își trăiască visul. Pelicula “Zăpadă, ceai și dragoste”, regia Cătălin Bugean, în care Liviu Vârciu are rol principal și este și unul dintre producători, se filmează la foc automat. Dan Negru se numără printre vedetele care fac parte din distribuție.

De Andreea Romaniuc Archip,

Liviu Vârciu și regizorul au făcut împreună distribuția, în care regăsim actori consacrați precum Carmen Tănase, Paula Chirilă, Angel Popescu, Cristi Iacob, etc, dar și vedete TV sau artiști, precum Monica Anghel. Surpriza de proporții este apariția lui Dan Negru, care nu a fost greu de convins întrucât, potrivit mărturisirilor lui Liviu Vârciu, a avut de onorat o promisiune.

Dan Negru are rol de șofer

„Când Dan Negru mă suna personal să mă duc la emisiunile lui, să vin că are nevoie, eu mă duceam și când ajungeam în platou, îi spuneam: “Când o să te chem la filmul meu, să fii lângă mine!”. A crezut că nu o să se întâmple niciodată  treaba asta, dar s-a întâmplat. În distribuție apar foarte multe vedete, filmul reprezintă debutul lui Dan Negru în cinematografie. Are rol secundar, de șofer și nu numai. Sper ca la anul în primăvară filmul «Zăpadă, ceai și dragoste» să intre în cinematografe”, a declarat, pentru Libertatea, Liviu Vârciu.

Investiție de peste 100.000 de euro

Visul lui Liviu Vârciu de a fi producător a venit la pachet cu o investiție uriașă.

„Eu și regizorul am cooptat pe toată lumea, am ideea asta de foarte mult timp în cap. Suntem trei asociați la firma de producție, 3 inconștienți – eu , Zoran Cărmăzan ( fiul lui Ioan Cărmăzan) și Tibi (Ioana Mihail Tiberiu) care și-au băgat banii din buzunare să facă acest film. Investiția este de peste 100.000 de euro. Toți trei suntem producători, roluri principale avem eu și Tibi. Povestea filmului a fost a mea și a lui Zoran, scenariul l-a scris Andreas Petrescu”, ne-a povestit Liviu Vârciu.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 
Liviu Vârciu a investit bani în film
Foto: Dumitru Angelescu

Paula Chirilă, Monica Anghel și Carmen Tănase, în rol de cameriste

Filmul produs de Liviu Vârciu este unul la care se va râde mult, distribuția fiind atractivă pentru public. Paula Chirilă, Monica Anghel și Carmen Tănase au roluri de cameriste la hotel, iar dialogul lor este unul improvizat, întrucât scenariul a fost adaptat la fața locului, după ce Liviu s-a consultat cu echipa.

Monica Anghel, Paula Chirilă și Carmen Tănase s-au distrat la filmări
Close
Închide
  Close