Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Actorul George Ivașcu a lămurit misterul. A treia oară ”s-a căsătorit” din greșeală!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Actorul George Ivașcu a lămurit misterul. A treia oară ”s-a căsătorit” din greșeală!

Actorul George Ivașcu, manager al Teatrului Metropolis, a lămurit misterul recentei sale ”căsătorii”, care a făcut vâlvă printre prieteni. Practic, lumea a rămas uimită când a auzit că s-a căsătorit, pentru a treia oară, și tot cu regizoarea Alice Barb! E drept, cei doi au trecut printr-un divorț în anul 2007, dar au ajuns din nou la altar și...așa a rămas până în ziua de azi.

De Ana Maria Păsat,

Pe atunci se separau din cauza ”relațiilor tensionate”. Despărțirea lor a durat însă doar o lună. Asta pentru că, George Ivașcu și Alice Barb s-au recăsătorit. În cercurile lor s-a vorbit apoi despre o nouă separare, urmată, de asemenea, de o nouă căsătorie. Nimic mai fals, însă. Totul a pornit de la o postare a actorului pe pagina sa de socializare, după ce acesta și-a schimbat statusul în ”proaspăt căsătorit”.

”Nu știu să umblu pe Facebook. La un moment dat, Alice mi-a zis că nu apare la statusul meu că sunt însurat. Am vrut să fac schimbarea. Doar că a apărut că sunt … proaspăt căsătorit”, a mărturisit acesta pentru Libertatea.

Normal, au urmat mesajele de felicitare, dar și lămuririle aduse amicilor de cei doi ”însurăței”. Actorul a precizat că nu a mai trecut prin niciun divorț și că relația sa cu soția este una foarte bună.

”Nu a urmat niciun divorț. Totul e bine! Suntem împreună, ne bucurăm fiecare de munca celuilalt. Facem totul pentru publicul nostru. Împărtășim păreri, gânduri. Este un avantaj. Din fericire, fiecare își urmează tronsonul artistic. Suntem ca într-un tandem în care creativitatea ne ajută”, a mai spus acesta.

Și-a găsit echilibrul

George Ivașcu nu a ascuns nici ce înseamnă familia și sprijinul acesteia în meseria de actor.

”Familia înseamnă echilibru. Un artist trebuie să pună mult accent pe creativitate. Ceea ce înseamnă mult imaginar. Deci cineva trebuie să te aducă cu picioarele pe pământ. Familia e cea care te pune în situația de a ști că ai de făcut și aia, și cealaltă, și devii mult mai realist”, a mai punctat actorul.

CITEȘTE ȘI:
Interviul care a făcut-o celebră la Bruxelles pe Viorica Dăncilă. „Cum să refuzi să răspunzi”

Close
Închide
  Close