Mergi direct la conținut »
Cum a ascuns rochia purtată de Renee Zellweger la Globurile de Aur 2020 un accident pe care actrița l-a suferit Galerie foto
3imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum a ascuns rochia purtată de Renee Zellweger la Globurile de Aur 2020 un accident pe care actrița l-a suferit

Cum a ascuns rochia purtată de Renee Zellweger la Globurile de Aur 2020 un accident pe care actrița l-a suferit

Ținuta purtată de actrița americană Renee Zellweger la Globurile de Aur 2020 nu doar că i-a venit poerfect, dar a ascuns foarte bine și un accident pe care aceasta îl suferise înainte, relatează hola.com.

De Daria Maria Diaconu,

La gala Globurilor de Aur 2020, actrița Renee Zellweger a arătat impecabil într-o rochie creație Armani Prive, de culoare albastru deschis, fără mâneci și cu o crăpătură adâncă în partea de jos, pe piciorul stâng.

Ținuta nu doar că i-a venit perfect vedetei în vârstă de 50 de ani, ci a ascuns foarte bine și un accident pe care acesta îl suferise înainte.

Actrița a avut glezna dreaptă umflată, însă rochia a scuns foarte bine acest lucru.

„Aveam glezna un pic umflată, pe partea dreaptă, și atunci rochia a venit perfect în zona aceea ca să nu se observe”, a declarat Renee Zellweger pentru revista People, citată de hola.com.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close