Mergi direct la conținut »
Cum a început povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. "M-a înghesuit într-un colț"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum a început povestea de dragoste dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. „M-a înghesuit într-un colț”

Brigitte Sfăt a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la show-ul Ferma, de la Pro TV.

De Dana Aramă,

Brigitte Sfăt a fost eliminată de la emisiunea Ferma, în urmsa duelului cu Otniela Sandu. După ce a ieșit din concurs, Brigitte Sfăt a acordat un interviu pentru Pro TV, în care a oferit detalii despre idila cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la emisiunea respectivă.

Bruneta a povestit cum s-au cunoscut:

„Departe de mine gândul să vin și să mă combin! Înainte să intrăm în fermă, am fost la un restaurant în Reșița – Jorge filma pentru blogul lui – iar Florin m-a înghesuit într-un colț și pe mine m-a deranjat foarte tare treaba asta. Ei făceau mișto de mine sau ceva. L-am și certat pe Florin, i-am spus: ”Te rog frumos să mă respecți, că nu ne cunoștem, nu avem absolut nimic în comun”. La acel moment, eu nu mai eram împreună cu băiatul cu care fusesem câteva luni și cu care mă afișasem în presă, pentru că aflasem despre viața lui duplicitară, că mai trăia cu o femeie.
Însă mama mea este foarte bolnavă, nu a putut să mă ajute ea cu copiii și nu avea cine să mă ajute nici cu business-urile mele. Eu îl pregătisem pe el, crezând că el este jumătatea mea, și l-am rugat, contra unei sume de bani, să rămână în continuare, să se ocupe de tot.
Nu am încredere în oameni și, mai ales în bărbați, pentru că de fiecare dată când am avut încredere, am fost trădată și înșelată, lucru care mi s-a întâmplat și în luna decembrie – cadoul meu de Moș Nicolae și de Crăciun a fost faptul că am aflat duplicitatea fostului meu iubit”.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Brigitte Sfăt a comentat și despre cum au tratat-o colegii din Ferma:

„Toți colegii mei au considerat că eu, Silviu Țolu și Florin Pastramă nu merităm să stăm alături de ei, pentru că noi avem tot ceea ce ne dorim afară și nu avem de ce să luptăm pentru marele premiu. Eu, din a șasea săptămână, mi-am dorit să plec acasă. Pentru mine, ferma a reprezentat cea mai grea și cea mai dureroasă experiență.
Niciodată nu am fost umilită în așa hal cât am fost umilită în fermă zi de zi. Am trăit printre dușmani. 80% dintre cei care se aflau aici m-au umilit, m-au călcat în picioare, m-au jignit și s-au purtat cu mine foarte urât. M-am simțit ca un câine lovit care, apărându-se, mușca. Așa m-am simțit. Am fost acuzată de lucruri pe care nu le-am făcut. Mi s-a spus că este nedrept ca o persoană care are atâtea binecuvântări materiale afară să stea în fermă și că nu merit să fiu în acel loc. Mi s-a spus lucrul acesta din două în două zile. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că am văzut foarte multă răutate”.

Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
Recomandări
Cum a reușit Primăria Sector 1 să ocolească o licitație din bani publici de 54 de milioane de lei
 

 


Florin Pastramă a fost cel care a ajutat-o să depășească momentele foarte grele.

„În acea perioadă în care m-au numit trădătoare, și-au bătut joc de mine, au zis că ar râde cu lacrimi dacă eu aș pleca acasă, unica persoană care a plâns și care a fost alături de mine a fost Florin. M-a susținut întru totul, când eram jos, la pământ. Așa mi-a câștigat sufletul. Nu m-a cucerit cu fizicul său sau pentru că este Florin Pastramă, dimpotrivă, pentru mine a fost o problemă la început că era Florin Pastramă… N-aș fi crezut niciodată că o să ajung să am o relație cu cineva într-un reality show. Dar am avut nevoie de el și am avut nevoie de sufletul lui și am avut nevoie să iubesc ca să pot să zâmbesc, pentru că iubirea sparge orice zid și, mai ales atunci când ești căzut la pământ, ai nevoie de o rază de soare de care să te agăți, ca să poți să mergi mai departe. Acea rază de soare a fost atașarea mea față de el. Am putut să răzbesc prin iubire.
Când vezi în jurul tău doar răutate, când vezi în jurul tău doar jigniri, când ești judecat și când nu ai absolut nicio mângâiere… mie mi s-a întâmplat că, pur și simplu, eram atât de singură, încât mă duceam să vorbesc cu iepurii. Iepurii erau ceva frumos, drăgălaș, care-mi umpleau sufletul de bucurie cât se putea în locul acela, care pentru mine a fost un loc malefic. Un loc plin de răutate. Poate oamenii au fost oameni buni, dar cu mine s-au purtat urât și au scos din mine ce-i mai rău. Erau momente ale zilei în care mă duceam și plângeam și vorbeam cu iepurii. Pentru că, pentru mine, iepurii erau ceva frumos”, a încheiat Brigitte Sfăt.


Citește și:

OPINIE/ Un eurofob bântuie prin Transilvania. Claudiu Săftoiu despre vizita premierului ungar Viktor Orba

Close
Închide
  Close