Mergi direct la conținut »
Cum a petrecut Ela Crăciun primul Paște alături de familia completă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a petrecut Ela Crăciun primul Paște alături de familia completă

Cum a petrecut Ela Crăciun primul Paște alături de familia completă

Ela Crăciun a petrecut primele sărbători de Paște în noua formulă completă a familiei sale, alături de soțul ei, de părinți, de cei doi copii mai mari și de nou venitul Nicholas, băiețelul ei în vârstă de aproape șapte luni.

Vedeta TV a revenit săptămâna trecută din Dubai, unde a petrecut o scurtă vacanță, și a plecat de îndată la Sinaia, acolo unde locuiesc părinții acesteia, cei care au avut grijă de băiețelul ei pe perioada sejurului.

În superba stațiune de pe Valea Prahovei vedeta a petrecut sărbătorile de Paști, despre care spune că au fost cele mai frumoase de până acum. S-a bucurat de aerul curat de munte și s-a jucat cu micuții ei de-a vânatul de ouă.

„Nicholas a fost pentru prima dată la biserică la împărtășit, apoi am stat cuminți acasă. Ne-am jucat pe pajiște de-a vânătoarea de ouă. Am ascuns în iarbă ouă roșii sau de ciocolată și fiecare dintre noi trebuia să le găsească și să le pună în coșul lui. Cel care culegea cele mai multe ouă câștiga competiția. Copiii au fost foarte bucuroși că au găsit anul acesta mai multe ouă de ciocolată. Nicholas ne-a privit de pe margine curios, râzând, și a ciocnit cu noi primul său ou roșu. S-a jucat și cu iepurașii frățiorului său mai mare, pe care îi crește în casa de la Sinaia”, povestește Ela Crăciun.

Pentru Nicholas Paștele de anul acesta a reprezentat o nouă premieră: a început diversificarea alimentației. „După ce s-a trezit și i-am dat lăptic l-am luat cu noi la masă. Atât de tare s-a agitat să ia de pe masă ce îi facea cu ochiul încât am decis să îi dăm morcovel din supă și câteva lingurițe de supă care i-au plăcut foarte tare. Uite așa ne-am început noi diversificarea chiar de Paște, fără să fim pregătiți pentru acest lucru”, povestește Ela Crăciun.

Citește și

Range Roverul cu care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul era al unei femei, dar prietenul ei i-l împrumutase designerului. Contactată de Libertatea, aceasta a declarat: „Să vedem cine va despăgubi mașina!”

 

 

 

Close
Închide
  Close