Mergi direct la conținut »
Cum a slăbit Fuego. "Nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a slăbit Fuego. "Nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe"

Cum a slăbit Fuego. „Nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe”

Fuego a explicat cum a reușit să slăbească foarte mult. Acesta a oferit amănunte despre stilul de viață pe care l-a adoptat.

Cântărețul Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a reușit să slăbească spectaculos într-o perioadă scurtă de timp. Artistul a dat jos 18 kilograme într-o lună după ce stilul său de viață s-a schimbat.

Despre cum a slăbit a oferit Fuego amănunte pentru okmagazine.ro.

„Nu a fost vreun secret major, nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe. De unul singur, într-o zi, am zis că e prea mult şi că trebuie neapărat să fac ceva în acest sens. Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin.

Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi! Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt.

Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, a explicat artistul pentru sursa mai sus-menționată.

Fuego a dezvăluit și cum arată meniul său.

„În fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase! Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, a afirmat el.

Close
Închide
  Close