MENIU CAUTĂ
22 Sep. 2017 17:53

Cum a ajuns Antonia în România. „Nu m-am gândit că vrea să rămână”

Distribuie

Antonia este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar puțini știu cum a ajuns aceasta aici.

Antonia, care în prezent formează un cuplu cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, a locuit foarte multă vreme în America. Artista, care mai are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano, a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu, care anul acesta a împlinit 50 de ani.

„În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a mărturisit Denise Iacobescu într-un interviu din urmă cu ceva timp, pentru emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars.

„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a  decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici.  Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce„, mai spunea mama Antoniei.


Citește și: REPORTAJ | O bibliotecară merge 14 kilometri pe jos și le duce cărţi copiilor dintr-un sat izolat din Apuseni. „Sunt un fel de Badea Cârţan modern”


 

Citește mai multe despre Antonia Iacobescu, mihai iacobescu, Mama și tata pe Libertatea.

Comentarii