Mergi direct la conținut »
Cum arată acum celebrii hoți din filmul "Singur acasă". Transformarea e radicală! Galerie foto
6imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum arată acum celebrii hoți din filmul "Singur acasă". Transformarea e radicală!

Cum arată acum celebrii hoți din filmul „Singur acasă”. Transformarea e radicală!

Seria de filme "Singur acasă" este nelipsită de pe micile ecrane din România. Nici anul acesta nu va face excepție.

De Daria Maria Diaconu,

Primul film din seria „Singur acasă’ a fost lansat în anul 1993. Filmul a făcut furori cu simpaticul actor Macaulay CCulkin în rolul principal, interpretându-l pe Kevin Mccallister.

Alături de Macaulay Culkin, alte două persoanaje memorabile din filmm au fost hoții Harry și Marv, interpretați magistral de actorii Joe Pesci și Daniel Stern.

Astăzi, cei doi actori care au făcut senzație în seria de filme „Singur acasă” sunt de nerecunoscut. Trecerea anilor și-a pus amprenta asupra lor.

Joe Pesci, care în prezent apare în serialul The Irishman, a ajuns la vârsta de 76 de ani. În plan personal, Joe Pesci a fost căsătorit de trei ori.

Daniel Stern are în prezent 62 de ani și joacă și el în filme Netflix. Actorul este căsătorit cu Laure Mattos și are trei copii.

Seria „Singur acasă”, din nou la Pro TV

Sâmbătă de sâmbătă la PRO TV vor fi difuzate filmele din seria „Singur acasă”. Sâmbătă, 7 decembrie, va fi difuzat primul film Singur acasă. De la ora 20:00, Joe Pesci își va începe din nou asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta și-o va apăra cu determinare, curaj și un praf de… magie!

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Pe 14 decembrie, Macauley Culkin ajunge să fie Singur acasă II – Pierdut în New York. În loc de Florida ajunge în New York și întâmplarea face să se întâlnească, din nou, cu hoții pe care reușise să-i bage în închisoare. De aici, totul ajunge să fie o adevărată cursă prin oraș

Singur acasa 3 vine tot sâmbătă, tot de la 20:00, dar pe 21 decembrie. Ce se întâmplă atunci când ai varicelă și trebuie să stai acasă? ….aperi casa ta și chiar și ale vecinilor din cartier! Alex Pruitt dovedește că poate învinge atât niște hoți de renume internațional, cât și poliția, care îi urmărește pe aceștia de ani de zile.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close