Mergi direct la conținut »
Cum arată astăzi Alicia Machado. Fosta Miss Universe a fost jignită de Donald Trump: "Miss Piggy" | FOTO Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată astăzi Alicia Machado. Fosta Miss Universe a fost jignită de Donald Trump: „Miss Piggy” | FOTO

Alicia Machado este o vedetă din Venezuela care a fost Miss Universe și care ulterior a ajuns actriță. Vedeta, pe care Donald Trump anumit-o Miss Piggy, arată extraordinar de bine la aproape 42 de ani.

De Dana Aramă,

 

Alicia Machado va împlini 42 de ani în data de 6 decembrie. Vedeta din Venezuela are o carieră impresionantă în spate. În anul 1995 a fost desemnată Miss Venezuela, iar un an mai târziu a fost încoronată Miss Universe. Ulterior a devenit actriță de telenovele. Din anul 2016, Alicia Machado are și cetățenie americană.

De-a lungul anilor, Alicia Machado a fost în centrul atenției și din cauza oscilațiilor ei în greutate.

De altfel, greutatea ei a fost și ținta jignirilor din partea actulului președinte al Americii, Donald Trump.

În cadrul dezbaterilor pe vremea când erau doar candidați la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton a afirmat că Donald Trump — fostul deținător al drepturilor pentru concursurile de frumusețe Miss Univers — a numit-o pe Machado „Miss Piggy” și „Miss Menajeră”, aluzii la greutatea ei și la originea latino-americană.

Ajunsă la aproape 42 de ani, Alicia Machado demonstrează că se ține foarte bine. Este la fel de frumoasă ca în anii în care câștiga cele mai impoirtante concursuri de frumusețe. Formele ei voluptuoase fac furori în rândul admiratorilor, care abia așteaptă să o vadă pe aceasta în diverse ipostaze, incendiare sau nu, pe rețelele de socialuzare.

Citește și: EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

Close
Închide
  Close