Mergi direct la conținut »
Cum arată fata lui Sorin Bontea. Miruna seamănă mult cu tatăl ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată fata lui Sorin Bontea. Miruna seamănă mult cu tatăl ei

Miruna are 15 și este fiica lui Sorin Bontea, juratul de la „Chefi la cuțite”. Adolescenta îi seamănă perfect tatălui ei și este chiar pasionată de bucătărie.

De Livia Lixandru,

Marți seara, Sorin Bontea face dezvăluiri despre fiica lui, dar și despre băiatul și soția cu care are o relație strânsă.  Cel de-al șaselea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei. Cred că astrele nu s-au aliniat cum trebuie astăzi! Mi-e un pic frică, nu-mi place proba asta, nu mă simt în apele mele…este ciudat!”, spune chef Florin. ”Doamne Dumnezeule, ce mă fac?!”, adaugă chef Cătălin tensionat.

„Deși tema amuletei le va ”măcina creierii”, cei trei vor lupta cu toate armele pentru a adjudeca o cartolină ce, folosită corect în battle-uri, poate stabili câștigătorul probei respective.

Într-un moment de sinceritate, chef Sorin le va mărturisi colegilor că în familia sa, taberele se impart, iar susținătorii nu sunt tocmai de partea sa.

„Noi urmărim emisiunea împreună, iar ei nu știu cine va câștiga. Miruna, fata mea, ține cu Cătălin, Iulian, băiatul meu, ține cu Florin, iar nevasta mea…cu mine, pentru că trebuie să țină cineva și cu mine!”, va spune acesta amuzat. „Și la mine acasă e la fel! Când le întreabă Cristina pe fetițe cine va lua amuleta, ele spun că o va câștiga ”tati”, iar dacă știu că în ziua aceea am pierdut…îmi vine să intru în pământ!”, îl completează chef Florin.

Close
Închide
  Close