MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2017 23:30

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, fără pic de Photoshop. Fierbinte rău de tot la malul mării | FOTO

Distribuie

Gina Pistol, care a avut o relație amoroasă cu Alin Cocoș, este considerată una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, vedeta a făcut furori cu aparițiile ei incendiare.

Gina Pistol, care a slăbit în ultima perioadă de timp, este posesoarea unui trup cu forme de invidiat. Senzuala vedetă și-a afișat formele în costum de baie la malul mării, într-o ședință foto ad-hoc.

Fără pic de Photoshop, Gina Pistol își arată formele foarte bine lucrate la sala de sport. Blonda are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, aparițiile ei în costum de baie stârnind fanteziile bărbaților.

Briza, valurile și peisajele Greciei sunt umbrite de apariția vedetei, ce se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat.

Ședința foto ad-hoc realizată de Gina Pistol a fost făcută în timp ce vedeta se afla în Grecia, la filmările pentru emisiunea „Aventură de 4 stele”, show difuzat de Antena 1, începând cu 14 august, în fiecare luni și marți de la ora 20:30.

Alături de Speak, Flick și Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediții a emisiunii, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfățul experiențelor de pe teritorii exotice, dar și cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-și asigura traiul.

Aventură cu 4 stele' este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri' ('The Rich And The Pauper'),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Citește mai multe despre costum de baie și sedinta foto pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii