Mergi direct la conținut »
Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie, la 2 ani de când a devenit mamă. Vedeta a încins atmosfera pe plaja din Maldive
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie, la 2 ani de când a devenit mamă. Vedeta a încins atmosfera pe plaja din Maldive

Ilinca Vandici a postat pe contul de socializare, mai multe imagini din vacanța în Maldive, acolo unde se află zilele acestea împreună cu soțul ei și câțiva prieteni.

De Livia Lixandru,

Ilinca a purtat la plajă un costum de baie din două piese, ce i-a pus în valoare silueta perfectă pe care a dobândit-o după ce a devenit mamă.

Soțul i-a făcut pozele și prezentatoarea tv le-a publicat pe contul de socializare, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Ilinca arată mai bine ca niciodată și a primit zeci de comentarii din partea celor care o urmăresc.

Ilinca Vandici recunoaște că are un soț gelos

Deși la evenimente mondene vine întotdeauna singură sau în compania colegilor de trust, Ilinca Vandici recunoaște că soțul ei, Andrei Neacșu, este un tip gelos. Însă, nu a ajuns la extrema de a nu o mai lăsa să iasă din casă sau să-i dicteze cu ce să se îmbrace.

„Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică”, ne-a povestit, amuzată, Vandici.

Close
Închide
  Close