Mergi direct la conținut »
Cum arată primul tatuaj făcut de Cabral. Desenul este un cadou penru cele două fiice ale sale
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum arată primul tatuaj făcut de Cabral. Desenul este un cadou penru cele două fiice ale sale

În prag de sărbători, Cabral și-a făcut primul tatuaj, iar desenul este un cadou pentru cele două fiice ale sale. Artistul le-a arătat rezultatul fanilor de pe contul de socializare

De Livia Lixandru,

Cabral a ales să își deseneze un tatuaj foarte special, cu o inimioară și două fetițe, simbolizând iubirea lui față de fiicele sale.

„Am gândit pe loc desenul, Cabral nu a venit cu o schiţă pregătită. Am hotărât împreună o compoziţie cu două fetiţe şi o inimioară, un mesaj plin de iubire. A durat aproape trei ore”, a povestit artistul care l-a tatuat pe Cabral pentru Click!.

Cabral și Andreea Ibacka au împreună o fetiță

 Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka și au împreună o fetiță. Recent, vedeta i-a arătat pentru prima dată chipul, spre încântarea fanilor, care au vrut să vadă cu cine seamănă Namiko. În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka făcea declarații despre fetiță, despre cine e mereu alături de ea și o ajută să o crească.

„Evadez de acasă și mă bazez pe mama. Este foarte frumos să fii mămică, pe lângă toate greutățile pe care le întâmpinăm ca proaspeți părinți. Avem un copil cuminte și sănătos. Îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că pot să trăiesc experiența asta.

„Nu prea plânge, e foarte cuminte. Noaptea doarme și se trezește spre dimineață că are nevoie de masă și mă trezesc pentru că trebuie o alăptez. Cabral e destul de prins cu filmările și are nevoie să se odihnească, pentru că filmează 12 ore”, povestea Andreea Ibacka.

Close
Închide
  Close