Mergi direct la conținut »
Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca e medic și se afișează rar în public | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca e medic și se afișează rar în public | FOTO

Cum arată soția lui Mircea Radu. Raluca e medic și se afișează rar în public | FOTO

Mircea Radu formează o familie cu Raluca. Acesta este medic de profesie și se afișează extrem de rar în public.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu, care are un nou proiect la postul de televiziune Antena 1, este căsătorit de foarte mult timp cu Raluca Olaru. Cei doi și-au unit destinele în anul 2013. Cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești din Botoșani. Evenimentul a avut loc în sufrageria socrilor mici.

Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, un băiat și o fetiță, aceasta din urmă venind pe lume anul trecut.

Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente alături de partenerul ei de viață. Raluca este medic oncolog.

Raluca este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea Mircea Radu afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.

„Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima”, adăuga Mircea Radu.


Citește și: EXCLUSIV/ Generali, masoni și naționaliști s-au adunat în Partidul Lege și Ordine: ,,Islamismul vrea să ne distrugă”/VIDEO


 

 
 
Close
Închide
  Close