Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Maia Morgenstern și-a dorit în “Fructul oprit” ca să joace cu Carmen Tănase! “Ne leagă o prietenie foarte veche”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Maia Morgenstern și-a dorit în “Fructul oprit” ca să joace cu Carmen Tănase! “Ne leagă o prietenie foarte veche”

VIDEO/ Maia Morgenstern și-a dorit în “Fructul oprit” ca să joace cu Carmen Tănase! “Ne leagă o prietenie foarte veche”

Pe Maia Morgenstern și pe Carmen Tănase le leagă o prietenie veche și trainică. Dacă în teatru au împărțit, de-a lungul timpului, de mai multe ori scena, pe platoul de filmare s-au întâlnit abia recent, datorită serialului “Fructul Oprit”, de la Antena 1. Maia susține că nu a fost o întâmplare alegerea lor în serial, ci Universul a lucrat ca dorința ei să devină realitate.

De Andreea Romaniuc Archip,

Maia Morgenstern și Carmen Tănase sunt colege de breaslă și bune prietene în viața reală. Prin urmare, își povestesc despre proiectele în care sunt angrenate, dar își mărturisesc și dorințele. În urma unei astfel de discuții, Maia Morgenstern s-a alăturat serialului “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1.

Maia Morgenstern joacă rolul Magdei în serialul de la Antena 1

“Doamna Carmen Tănase este un om pe care eu îl admir foarte mult, ca om, ca actriță, că mi-e prietenă, că e un reper pentru mine Carmen Tănase, că e o sursă de inspirație permanentă, că e un om foarte onest, foarte deschis, foarte generos. Nu doamna Carmen Tănase m-a convins să joc în serial, eu m-am adresat dânsei! Țin minte: eram în aeroport, în Otopeni, călătoream. Ne-am întâlnit întâmplător și eu i-am adresat, dacă vreți să îi spuneți o rugăminte, îi putem spune rugăminte. În orice caz, e o dorință, e un vis, cu siguranță al meu, poate și al doamnei Carmen să lucrăm împreună, să colaborăm, să creăm povești, să țesem întâmplări în producții artistice și, uite, acum este «Fructul Oprit» și sunt foarte bucuroasă că e așa, pentru că relația dintre personajele interpretate – eu Magda, ea Roxana – e o relație tensionată, cu multe meandre, au fost prietene în tinerețe, e o prietenie trădată, dar acolo unde nu există conflict, nu există dramaturgie. Deși mă leagă de doamna Carmen Tănase o prietenie sinceră și profundă și foarte veche, personajele noastre din serialul «Fructul oprit» sunt dușmance, sunt rivale”, a mărturisit, pentru Libertatea, marea actriță.

Speră să continue colaborarea

Pasionată de ceea ce face, Maia Morgenstern dorește să își poată valorifica talentul și în alte proiecte – de ce nu, poate și în aceeași companie. “Uite, acum ne întâlnim într-un serial TV, și sperăm, pentru asta ne și pregătim, să urmeze și alte proiecte artistice, că vorbim de teatru, de film, de televiziune, personaje ce se întâlnesc în povești”, a conchis actrița.

Foto: Denis Oros; Video: Bogdan Sorocan


Ce a fost în spatele protestului de pe scena teatrului din Cluj. Jurnalista Libertatea Oana Moisil a vorbit cu actorii care au inițiat „rebeliunea de pe scenă” și scrie despre inițiativele culturale care se străduiesc să rămână independente

Close
Închide
  Close