Mergi direct la conținut »
Cum era Elena Gheorghe când era mică. A fost pe punctul de a-și pierde fratele
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum era Elena Gheorghe când era mică. A fost pe punctul de a-și pierde fratele

Cum era Elena Gheorghe când era mică. A fost pe punctul de a-și pierde fratele

Mama Elenei Gheorghe a oferit amănunte din copilăria celebrei sale fiice. Aceasta era o fire băiețoasă pe vremea când era mică.

De Dana Aramă,

 

Mărioara Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, a fost invitată la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde și-a adus aminte de vremea când vedeta era doar o copilă.

La acea vreme, Elena Gheorghe, care și-a botezat cel de-al doilea copil în luna octombrie a acestui an, este băiețoasă și făcea tot timpul năzdrăvănii.

A fost chiar la un pas să-și piardă fratele, după cum a afirmat Mărioara Gheorghe.

“Elena era mai băieţoaică când era mică, dar un copil extraordinar de bun.

Mereu mă ajuta când era mică, dar a fost certată pentru că nu a avut grijă de fratele ei. Se jucau toţi trei şi la un moment dat nu îl mai găseam pe Costin. Mă mai ajutau vecinii să am grijă de ei, cât şi soţul meu care mă ajută şi astăzi.

Am încercat să le dau o educaţie frumoasă. I-a plăcut foarte mult să îmi ia pantofii”, a povestit mama Elenei Gheorghe.

„Elena a fost mai apropiată de soacra mea, pentru că primele cântece au fost machedoneşti au fost făcute la îndemnul bunicii sale”, a adăugat Mărioara Gheorghe, care este interpretă de muzică populară.


Citește și: VIDEO| „Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, filmul complet. Un documentar despre apusul mineritului și eșecul statului în a găsi alternative


 

Close
Închide
  Close