MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2017 11:02

Mama Elenei Gheorghe face dezvăluiri după ce fiica sa a născut. Cum se simt artista și fetița ei

Distribuie

Mărioara Gheorghe, mama Elenei Gheorghe, a făcut dezvăluiri despre fiica sa, care a devenit mămică a două oară, la o emisiune de televiziune.

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 iulie. Cântăreața a adus pe lume o fetiță, rezultat al mariajului ei cu Cornel Ene, cu care mai are un băiețel, Nicholas.

Mama vedetei, Mărioara Gheorghe, a vorbit despre nașterea înainte a fiicei sale și despre cum se simt mama și fetița.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Călin Geambașu s-a despărțit și de mama fiului său. „Încredere nu mai am după cele întâmplate'


Mama Elenei Gheorghe face dezvăluiri după ce fiica sa a născut. „În 40 de minute am fost la spital”

Elena Gheorghe, care și-a aniversat sora cea mică luni, se simte bine după naștere. la fel și micuța ei.

„Ne-a făcut o surprinză că nu ştiam nimic. Nu ştia exact, 30 sau 24, cert este că a venit mai repede. La un control şi a venit până la urmă. Nu am ştiut nimic. Noi am fost surprinşi, dar totul s-a întâmplat de la sine. Dumnezeu a făcut lucrurile. El a făcut totul. Noi suntem fericiţi. Trebuia să vină la control, dar medicul a constat că trebuie să nască. Ne-a anunţat şi noi de la Clinceni, în 40 de minute, am fost la spital. A luat nota 10, are 2,800. Este cel mai frumos dintre toţi copiii. Elena este sănătoasă. Este la fel. O alăptează, este foarte bine. Este aşa cum trebuie să fie.

Nicholas este atât de fericit. I-am zis că a întrebat de el bebelinda. Era încântat şi fericit şi uimit dacă bebelinda vorbeşte. Este plecat cu bunica cealaltă.

Cornel era mai emoţionat ca mine. S-a întâmplat repede. Pe soţ, astăzi la biserică îl întrebau oamenii la biserică ce face bebelinda. Şi la piaţă mă întreabă ce face cea mică… „, a spus Mărioara Gheoghe la emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Retrași din lumea reflectoarelor, Dana Bertzer și Dan Creimerman își continuă povestea de dragoste. S-au căsătorit duminică a 29-a oară


Comentarii