MENIU CAUTĂ

Cum a fost cerută în căsătorie Gabriela Cristea. „A trecut timpul, mai repede, am un alt client”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de muzicianul Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și-a găsit fericirea alături de muzicianul Tavi Clonda, cu care formează un cuplu perfect. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună o fetiță adorabilă, Victoria.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Staars, cum a fost cerută în căsătorie. Fericitul moment a avut loc la Veneția, însă a fost unul cu peripeții.


„M-a cerut la Veneţia, a vorbit cu gondolierul să fie pe înserat totul, frumos. Ne urcăm în gondolă… nu ştiu dacă i-a spus gondolierului că mă va cere de nevastă sau nu, dar ne-a băgat pe un canal, apoi pe altul… de nu mai vedeam soarele…

Și la un moment dat se întâmplă evenimentul. Noi romantici, frumos totul, gondolierul se uita pe telefon, strigă la altul, iar la final zice: a trecut timpul, mai repede, am un alt client. Nicio cere în căsătorie nu mai poţi să faci…”, a mărturisit Gabriela Cristea.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, cerere in casatorie, dezvaluiri, nevastă și Veneția pe Libertatea.

Comentarii