MENIU CAUTĂ
07 Sep. 2018 11:35

Cum a fost fotografiată soția lui Horia Brenciu pe plajă. „Grămada cere vârf”

Distribuie

Horia Brenciu le-a arătat tuturor fanilor săi de pe rețelele de socializare una dintre cele mai frumoase ipostaze în care a fost surprinsă soția sa, la mare.

Horia Brenciu este ocupat cu spectacolele, filmările și diverse evenimente artistice, dar nu ratează nicio ocazie de a sta alături de soția sa, Alice Dumitrescu, și de copiii lor. Recent, artistul și partenera lui de viață au fost la mare împreună cu mezinii cuplului: Mina, fiica lor biologică, și Toma, băiețelul pe care cei doi l-au înfiat.

Horia Brenciu a făcut publică, pe contul său de pe o rețea de socializare, una dintre cele mai frumoase ipostaze în care au fost surprinși soția sa și cei doi copii mai mici ai lor.

Întinsă pe șezlong, la plajă, Alice Dumitrescu îi ține pe spate, unul peste altul, pe Toma și Mina, imaginea fiind una haioasă, dar și plină de emoție.

„Mama/Mina/Toma, cel mai delicios sandwich matinal! :-)”, a comentat Horia Brenciu în dreptul imaginii.

Ipostaza în care a fost surprinsă Alice Dumitrescu și cei doi copiia captat imediat atenția prietenilor virtuali ai artistului.
„Ce poate fi mai frumos? O mamă iubită de copiii ei”, „O fotografie cât o mie de cuvinte”, „Tabloul perfect, bogăția ta”, „M-am topit”, „O imagine atât de candidă și de frumoasă”, „o mămică superbă”, „Grămada cere vârf! Nu există momente mai minunate și mai profunde decât cele petrecute lângă familie!”, „Ce poză superbă! fericire pură!”, „Unde-i un pic de nebuneală este și fericire”, „Se pare că o țin șalele!”, „Câtă iubire!”, „Mina și Toma, dragoste pe pâine cu mami”, i-au transmis admiratorii lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Citește mai multe despre Alice Dumitrescu, Horia Brenciu, Copii, Familie și plaja pe Libertatea.

Comentarii