De Denisa Macovei,

Actorul de 45 de ani, care a obținut rolul principal în “Profu” are doi copii, un băiețel născut în primăvara anului trecut, Toma, și o fetiță care anul acesta a devenit școlăriță, Maia.

Maia a fost și motivul pentru care luni, 9 septembrie, Andi a fugit de pe platourile de filmare ale serialului: a vrut să-i fie alături în prima ei zi de școală!

Din fericire, despărțirea de ea, când a intrat în clasă, cu învățătoarea și colegii, nu s-a lăsat cu lacrimi în ochi și cu nod în gât. “M-am bucurat foarte tare că n-a plâns și că era foarte fericită. A avut norocul să fie la aceeași școală cu colegii de la grădiniță și atunci, reîntâlnirea asta a fost o mare bucurie. Văzând-o așa fericită, nu am putut decât să mă bucur și eu!”, ne-a mărturisit Andi Vasluianu, la câteva ore după ce o lăsase pe micuță la școală.

«Maia e prințesa lui tata. Dar și fii-miu e al naibii de important pentru mine»

Andi e un tată… tipic: topit după copilă, recunoaște că Maia îl cam joacă pe degete și obține cam tot ce-i cere. Nu ia asta ca pe o slăbiciune, ci, mai degrabă, ca pe un lucru normal.

“E firesc să fie prințesa lui tata. Tuturor ni se întâmplă. Dar și fii-miu este al naibii de important pentru mine. E alt gen. Fiica mea, fiind mai mare, am mai multe discuții cu ea. Nu o las să facă chiar ce vrea din mine, dar… e pe acolo. E cea mai frumoasă meserie din lume asta de părinte. Cea mai grea, dar și cea mai frumoasă. Primești enorm pentru munca aia pe care o depui ca părinte. Când devii părinte este vorba despre tine de fapt, nu despre copil, despre cum îți vezi toate defectele și cum începi să te modifici și să devii inocent, să te întorci la vremea copilăriei”, a explicat actorul.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă