Mergi direct la conținut »
Cum a petrecut Andreea Marin de Revelion. "Să mă simt femeie privind în ochii bărbatului meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a petrecut Andreea Marin de Revelion. "Să mă simt femeie privind în ochii bărbatului meu"

Cum a petrecut Andreea Marin de Revelion. „Să mă simt femeie privind în ochii bărbatului meu”

Andreea Marin a ales să petreacă noaptea dintre ani acasă, îmbrăcată lejer și în compania persoanelor dragi din viața ei.

De Dana Aramă,

 

Vedeta de televiziune Andreea Marin a preferat liniștea căminului său la trecerea dintre ani. Aceasta a mărturisit că acasă și în compania ființelor dragi din viața ei se simte cel mai bine.

„Cea mai dorită noapte dintre ani pentru mine e cea în care nu port veștminte complicate, ci doar o cămașă de casă, o pijama moale și călduroasă ori un halat cu flori vii, desprinse parcă din grădina mea. Cel mai frumos Revelion e cel în care nu am nevoie de un machiaj sofisticat sau de filtre, părul curat îmi cade drept și simplu pe umeri, iar bijuteria de preț e inelul dăruit de tatăl meu înainte de a-mi deveni înger. Când a urcat, o piatră mică, albă, a căzut de pe podoabă și s-a făcut nevăzută – îmi place să cred că a căzut… spre cer.

Cel mai sensibil miez de noapte e cel în care mă simt binecuvântată să fiu acasă și nu altundeva, să-mi sărut copilul cu nemărginită iubire și să mă simt Femeie privind în ochii bărbatului meu. Cea mai puternică dorință e aceea ca liniștea, dragostea, speranța de acum să fie la fel de vie și peste un an. Sau doi, sau trei…

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

E pace în mine, înțelegere, echilibru și acesta e cel mai frumos dar pe care mi-l face anul ce merge la somn. Îl trezesc pe cel nou cu o mângâiere, așa cum îmi plăcea să simt diminețile când eram copil: cu mâna mamei alunecând în părul meu.

Dăruiți-i și voi o îmbrățișare Noului An. Sunt șanse bune ca unui astfel de gest să i se răspundă la fel. Să ne vedem cu bine și cu inima caldă! La mulți ani!”, a explicat vedeta.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

Close
Închide
  Close