Mergi direct la conținut »
Cum poate să arate una dintre divele telenovelelor în bikini! La 43 de ani se ține bine de tot | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum poate să arate una dintre divele telenovelelor în bikini! La 43 de ani se ține bine de tot | FOTO

Aracely Arambula, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate actrițe de telenovele din lume. Vedeta originară din Mexic este mama a doi copii, dar cele două nașteri nu au lăsat niciun fel de urme pe trupul său.

Actrița mexicană Aracely Arambula este posesoarea unui corpde vis. Are un abdomen foarte bine lucrat la sala de sport, o siluetă armonioasă, un decolteu atrăgător și mai ales un posterior ferm și bombat, pe care știe foarte bine să și-l pună în valoare.


Fotografiile cu ea în bikini adună like-uri după like-uri de la internauții care abia așteaptă să o vadă sumatr îmbrăcată, etalându-și formele apetisante.

Întrebată, într-un interviu, cum se menține în formă, Aracely Arambula a a explicat că secretul său este atenția sporită pe care o acordă alimentației.

„Sunt foarte informată pentru că am norocul să am un frate medic estetician”, a spus ea.

Leonardo, fratele divei, este cel care îi face tratamente faciale. Vedeta a mărturisit că apelează și la radiofrecvența corporală pentru a avea o formă fizică de excepție. De asemenea, Aracly Arambula este foarte disciplinată în ceea ce privește antrenamentele la sala de sport.

FOTO: Instagram

Citește și: Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o știre falsă de pe Facebook!

 

Close
Închide
  Close