Mergi direct la conținut »
Cum a reacționat fetița Andreei Antonescu atunci când a văzut revista cu mama ei goală. “La mine acasă ditamai circul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reacționat fetița Andreei Antonescu atunci când a văzut revista cu mama ei goală. “La mine acasă ditamai circul”

Cum a reacționat fetița Andreei Antonescu atunci când a văzut revista cu mama ei goală. “La mine acasă ditamai circul”

Cum a reacționat fetița Andreei Antonescu atunci când a văzut revista cu mama ei goală.Ei bine, deși avea doar doi ani, Selena și-a exprimat dorința de a fi ca mama ei.

De Livia Lixandru,

Andreea Antonescu a povestit cum a reacționat fata ei atunci când a găsit revista în care ea a pozat goală, în urmă cu ceva ani.

Cum a reacționat fetița Andreei Antonescu și ce le-a spus celor din jur

„Eu nu i-am arătat niciodată revista. Tati a păstrat-o undeva acolo. Când avea doi ani am venit de la un concert de Crăciun. Știi cum e de Crăciun, e atmosferă de liniște. La mine acasă ditamai circul. Mama pe deoparte striga la ea, ea pe de altă parte copil cu autoritate. Era un amalgam… Ce s-a întâmplat spuneți-mi? Mi-a zis mama: , avea doi ani, repet”, a povestit Andreea Antonescu în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta”. Deși își vede soțul destul de rar, acesta ocupându-se de afaceri în America, Andreea Antonescu și Traian au o căsnicie fericită.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV / Anca Serea, amănunte neștiute despre coșmarul trăit în avion. ”Îngrozitor, înfiorător, nu mai puteam deschide ușa de la toaletă, a căzut copilul din brațele mamei!”


 

Close
Închide
  Close