Mergi direct la conținut »
Cum a reușit Majda să scape de kilogramele în plus. "Abia după o lună am început să slăbesc"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a reușit Majda să scape de kilogramele în plus. "Abia după o lună am început să slăbesc"

Cum a reușit Majda să scape de kilogramele în plus. „Abia după o lună am început să slăbesc”

Majda a reușit să scape de kilogramele în plus și a explicat cum a făcut pentru a ajunge la greutatea dorită.

De Dana Aramă,

Majda a luat 10 kilograme în greutate pe durata participării la emisiunea Ferma Vedetelor, de la Pro TV. Vedeta a reușit să le dea jos și a explicat cum a făcut acest lucru.

„Am făcut sport, am ţinut dietă. Dieta a constat în fructe, legume, hrean şi, câteodată, peşte. Îmi făceam hrean şi îl puneam în salată. Am ţinut trei luni, dar abia după o lună am început să slăbesc. Am făcut sport, masaj şi nu puteam să slăbesc. Acum iar stagnez, dar nu mă abat.

Eu mereu m-am simţit bine în pielea mea. Consider că o femeie dacă are încredere în ea, asta contează foarte mult, dar trebuia să slăbesc pentru sănătate.

După ce am participat la o emisiune, fiind departe de copil, am acumulat un număr de 10 kilograme”, a declarat Majda la emisiunea Star Matinal, de la postul de televiziune Antena Stars.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare


 

Close
Închide
  Close