Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cum s-a coafat și s-a machiat Oana Roman pentru nunta Adelinei Pestrițu. Ce ținută a ales vedeta!

Oana Roman se numără printre invitații de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea.

De Dana Aramă,

Pentru evenimentul care are loc în această seară, Oana Roman a vrut să arate ca la carte. Înainte de nunta Adelinei pestrițu, vedeta a mers la un salon de înfrumusețare, unde s-a coafat și s-a machiat.

Oana Roman a ales un machiaj discret, iatr în ceea ce privește coafura a ales să-și prindă părul într-o coadă cu bucle lejere.

„Gata de cel mai frumos party! #insta #instapic #mylife #party #wedding @adelina.pestritu”, a scris ea în dreptul imaginilor postate pe contul său de socializare.

În ceea ce privește ținuta aleasă de Oana Roman pentru a asista la cununia religioasă a Adelinei Pestrițu, aceasta a optat pentru o rochie scurtă până la genunchi, foarte largă și foarte colorată, la care a asortat o pereche de sandale timp platformă.

Oana Roman a venit la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobantilor alături de fiica sa și a lui Marius Eliei, Maria Isabela.

Micuța a fost extrem de frumoasă într-o rochie de culoare albă.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi fac nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

FOTO: Facebook; Sorin Cioponea

Close
Închide
  Close