Mergi direct la conținut »
Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile la închisoare. "I-a dezarmat pe toți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile la închisoare. "I-a dezarmat pe toți"

Cum s-a comportat Cristi Borcea în primele zile la închisoare. „I-a dezarmat pe toți”

Omul de afaceri Cristi Borcea s-a comportat exemplar în primele zile petrecute la penitenciar. Acesta i-a dezarmat pe toți cu modul în care s-a purtat.

Cristi Borcea se află la Penitanciarul Rahova. În primele zile petrecute acolo, omul de afaceri i-a uimit pe gardieni prin atitudinea pe care a avut-o.

„A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii!

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unul cel puțin”, au povestit persoane de la fața locului, potrivit wowbiz.ro.

Zilele trecute, Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Fostul acţionar dinamovist se întoarce în spatele gratiilor la jumătate de an după ce a fost eliberat condiţionat. În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemene. În data de  30 septembrie a anului trecut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close