MENIU CAUTĂ

Cum scapă de kilogramele în plus cântăreața preferată a lui Gigi Becali. Diana Bișinicu face crilipoliză

Distribuie

Cum scapă de kilogramele în plus cântăreața preferată a lui Gigi Becali. Diana Bișinicu recurge la tratament ca să aibă o siluetă de vis.

Diana Bișincu este cunoscută ca fiind cântăreața preferată a omului de afaceri Gigi Becali, cel care a chemat-o la numeroase petreceri, unde artista l-a încântat cu muzică tradițională armenească.

Diana Bișinicu, care recent a ajuns la spital după ce a făcut varicelă, vrea să mai dea jo din kilogramele în plus, astfel încăt să aibă o siluetă aproape perfectă.

Vedeta le-a mărturisit fanilor ei la ce tratament recurge pentru a scăpa rapid de grăsimea nedorită și inestetică.

Cum scapă de kilogramele în plus cântăreața preferată a lui Gigi Becali. Sport, dietă și tratament

 

Diana Bișinicu face sport, ține dietă, dar apelează și la tratament de specialitate, și anume criolipoliză.

„Pregatită pentru criolipoliză! Cu dietă, sport și criolipoliza care îngheață grăsimea localizată la -8 grade o să elimin kg în plus!”, a mărturisit ea.

Ce este criolipoliza

 

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de pacient în numai 60 de minute.

Pe o singură zonă pot fi aplicate maximum 3 ședințe a câte 60 de minute fiecare, la un interval de minimum 3 săptămâni între fiecare procedură. Criolipoliza nu doar. Trei ședințe pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință.

Citește mai multe despre Diana Bisinicu, criolipoliza și Slabire pe Libertatea.

Comentarii