Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Vica Blochina, la aproape 100 de kilograme: ”Aveam pieptul mai mare decât capul copilului”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV. Vica Blochina, la aproape 100 de kilograme: ”Aveam pieptul mai mare decât capul copilului”

Fostă dansatoare profesionistă, Vica Blochina a întors mereu capetele bărbaților. Cu toate că nu a dus lipsă de laude, Vica a vrut tot timpul să atingă perfecțiunea. Ceea ce mulți nu știu este că Blochina a avut aproape 100 de kilograme.

De Denisa Macovei,

Recent, Vica a avut o intervenție de mărire a posteriorului, pentru care i s-a injectat grăsimea proprie. Drept urmare, a fost nevoită să se îngrașe mai multe kilograme. Destul de greu pentru blondă, care a rămas cu sechele de pe vremea când avea aproape 100 de kilograme.

Vica Blochina (5)

„Chiar mă simt foarte bine. Știi că am avut o intervenție, iar domnul doctor m-a sculptat și abia acum două zile am dat jos corsetul, că a trebuit să stau într-un corset să se strângă toate cele. Pentru această intervenție m-a pus să mă îngraș 10 kilograme, dar eu m-am îngrășat șapte. Eram ca o purcică, rotundă la față și am zis gata, nu mai pun pe mine”, ne-a declarat Vica, adăugând că în urmă cu aproape 10 ani abia dacă se putea deplasa. „Am fost și mai grasă de atât. Când am fost însărcinată am pus 30 de kilograme. Nici nu puteam să alăptez pentru că aveam pieptul mai mare decât capul copilului”, a mai spus lituanianca.

Vica Blochina (1)

Vica Blochina a avut aproape 100 de kilograme când a rămas gravidă

Preocupată intens de aspectul ei fizic, Vica a declarat că-și va face orice fel de operație estetică, indiferent dacă va fi sau nu criticată. „Eu am spus că după 40 de ani o să fac orice fel de intervenție care o să mă facă pe mine fericită și nu mă interesează cine și ce spune. Dacă eu mă simt bine, eu așa vreau. În limitele bunului simț. Nu o să mă transform în Michael Jackson. Eu oricum fac sport, mănânc foarte sănătos și fac foarte mult masaj”, ne-a mai spus Vica. Cu toate acestea, cel mai important bărbat din viața ei, Edan, o ceartă pentru operațiile pe care le face.

Vica Blochina (4)

„M-am simțit destul de rău prima săptămână, că eu sunt genul care se vaită tot timpul, mă plâng că mă doare, că nu pot, trebuie să mă ridice cineva din pat, să mă încalțe. Edan mi-a zis: „Mama, ce trebuia să faci asta că oricum erai slabă. Erai bună oricum”, ne-a mai povestit Vica amuzată.

FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close