Acum, creatorul de modă  se află în perioada de recuperare și se relaxează în Bali. Cătălin a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru fanii lui. ,,Am ajuns azi noapte în Bali. Am început ziua cu o şedintă de meditaţie, la 250 de metri altitudine, deasupra Oceanului Indian”, a spus designerul.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o „escală” la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul d-lui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă! ???❤️❤️❤️❤️”, a spus creatorul de modă în urmă cu o săptămână.

Citeşte şi:

Bacalaureat 2019 – sesiunea de toamnă. Astăzi încep probele orale, cu examenul la Limba Română

O tânără din Caracal a pus pe jar degeaba autoritățile, după ce a sunat la 112 și a anunțat că e sechestrată. A fost căutată 12 ore, dar totul s-a dovedit o farsă pornită de la un pariu

Gafă de proporții. O revistă a publicat o fotografie greșită la un interviu cu cel mai bun model din lume

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu