Mergi direct la conținut »
Cum se simte Mihai Bobonete după operație. "Nu fac față foarte bine la durere"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se simte Mihai Bobonete după operație. "Nu fac față foarte bine la durere"

Cum se simte Mihai Bobonete după operație. „Nu fac față foarte bine la durere”

Actorul Mihai Bobonete a spus care este starea sa de sănătate după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la începutul acestui an.

În ianuarie, Mihai Bobonete a ajuns pe mâna medicilor, unde a fost operat. Acum, starea sa de sănătate este bună, actorul mărturisind că într-o lună va fi refăcut complet.

„Am trecut prin nişte momente, dar acum sunt în refacere. Într-o lună de zile o să fiu refăcut complet. Am avut un pneumotorax masiv, moment în care mi s-a spart plămânul şi a trebuit să mă opereze…

Am fost anesteziat, nu mai ştiu, nu fac faţă foarte bine la durere. A fost totul ok. M-aş mai duce şi a doua oară”, a declarat Mihai Bobonete pentru postul TV Antena Stars.

„Aș fi un nemeric să zic că nu sunt fericit. Fiecare zi dată de la Dumnezeu este una spectaculoasă şi sunt bucuros pentru asta şi recunoscător”, a mai spus el.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close