Mergi direct la conținut »
Cum se vede soția lui Răzvan Fodor la bătrânețe. "Dacă totul se accentuează, așa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge și mai cicălitoare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum se vede soția lui Răzvan Fodor la bătrânețe. "Dacă totul se accentuează, așa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge și mai cicălitoare"

Cum se vede soția lui Răzvan Fodor la bătrânețe. „Dacă totul se accentuează, așa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge și mai cicălitoare”

Irina, partenera de viață a lui Răzvan Fodor, a mărturisit cum se vede atunci când va junge la bătrânețe.

De Dana Aramă,

 

Răzvan Fodor, în vârstă de 43 de ani, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri alături de Irina, soția sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

Pentru Irina Fodor, imaginea viitorului este una optimistă și veselă. Pe blogul ei, soția lui Răzvan Fodor a scris, într-o notă haioasă, un text în care vorbește despre cum se vede la vârsta a treia.

„Când îmi imaginez bătrânețea, mă gândesc la o caricatură: și bunele, și relele sunt accentuate și ies mult mai mult în evidență. Să facem o analiză, așadar.

Proiectam viitorul cu al meu acum câteva zile, și ne imaginam că la bătrânețe o să ne mutăm într-o casă undeva la munte. El spunea că în curtea casei ăleia ar mai vrea o casă mai mică, de hobbit, așa, unde să se retragă când vrea liniște.

Îmi și imaginam cum o să merg cu nepoții prin curte, arătându-le una, alta, și cum ne oprim în fața căsuței de paiantă:

„Iar aici, dragilor, stă tataie Fodor. Iese doar după apusul soarelui, dacă lași în pragul ușii un pahar cu vin alb, sec, rece ca gheața. Its a romanian tradition!”

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei
Recomandări

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei

În altă ordine de idei, dacă totul se accentuează, așa cum cred eu că va fi, probabil voi ajunge și mai cicălitoare peste 20-30 de ani, deci săracul om are tot dreptul la un colț al lui unde să își refacă nervii pisați cu grijă de soție.?”, a notat Irina Fodor.

Răzvan Fodor, alături de soția sa, Irina, și de fiica lor, Diana

Răzvan Fodor, alături de soția sa, Irina, și de fiica lor, Diana

„Luni, când toată lumea o să meargă la muncă, eu și Fodor o să ne bucurăm că pe 15 vine pensia fără să facem nimic. Probabil o să avem grijă de patrupezii de prin curte – pentru că până atunci o să avem și așa ceva – și o să ne plimbăm prin parcuri. Sau o să plecăm câteva zile la munte sau la mare. O să ne facem vacanță din orice săptămână, că așa-i când nu te mai duci la serviciu.

O să fie frumos. O să fim frumoși. Așa îmi imaginez eu”, a încheiat soția lui Răzvan Fodor.


Citește și:

Cazul fetei dispărute: procurorul îi asigură pe părinți că fata e în viață, dar mama și tatăl spun că cel care profită e doar chirurgul, principalul suspect!

Close
Închide
  Close