Mergi direct la conținut »
Cum stau de fapt lucrurile între Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram. "Nu mă interesează, nu contează"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum stau de fapt lucrurile între Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram. "Nu mă interesează, nu contează"

Cum stau de fapt lucrurile între Mario Fresh și iubita lui, Alexia Eram. „Nu mă interesează, nu contează”

Mario Fresh a spus exact care este situația între el și iubita sa, Alexia Eram, fata celebrei prezentatoare de știri Andreea Esca.

De Dana Aramă,

În prezent, fiica Andreei Esca este plecată la studii în Londra. Alexia Eram, în vârstă de 18 ani, trăiește o poveste de iubire cu cântărețul Mario Fresh. Cei doi sunt nevoiți să-și trăiească povestea de iubire la distanță. Despre relația dintre ei a făcut artistul declarații la emisiunea „Răi da’ buni”, moderat[ de Mihai Morar la Antena Stars.

„… am stat despărțiți. Oribil. În fiecare minut, în fiecare secundă am fost cu gândul la ea. Îți faci filme bune, filme proaste, mai mult proaste. Te gândești la orice lucru prost. Eu sunt încă la început, chiar dacă avem aproape trei ani împreună. Nu prea îmi bat capul, nu îmi caut numele ei și nici pe al meu pe Google.

Nu mă interesează, dacă se scrie de bine sau de rău, nu contează. Noi ne iubim și asta e tot ce contează.

E asumată relația la distanță, merge, nu mă așteptam. A fost totul perfect, abia aștept să treacă astea două luni să vină în țară și să petrecem cea mai frumoasă vară”, a declarat Mario Fresh.

Citește și: Actorul Răzvan Oprea acuză TVR că i-a furat formatul unei emisiuni. „Nu-i dau în judecată, dar e urât ce-au făcut”

 

Close
Închide
  Close