Mergi direct la conținut »
Cum i-a surprins Cătălin Moroșanu pe Jorge și Ioana Filimon la Ferma. A intrat peste ei în baie | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum i-a surprins Cătălin Moroșanu pe Jorge și Ioana Filimon la Ferma. A intrat peste ei în baie | FOTO

Cum i-a surprins Cătălin Moroșanu pe Jorge și Ioana Filimon la Ferma. A intrat peste ei în baie | FOTO

Episod fierbinte joi, 31 ianuarie, la emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV. Jorge și Miss România 2016 au fost surprinși în cadă.

 

Ioana Filimon, Miss România 2016, și cântărețul Jorge, au făcut show incendiar joi seara la emisiunea Ferma, de la Pro TV, unde ambii sunt concurenți.

„Ioana…. Aseară te-am visat! Visam că ți-am pus mâna pe sâni”, i-a spus Jorge Ioanei în timpul emisiunii

Ioana i-a răspuns imediat : „Păi nu-ți îndeplinesc eu visul, Jorge?!”.

Ulterior, cei doi au decis să facă baie împreună. N-au ținut cont de nimic și s-au băgat amândoi în cada din Fermă. Ioana l-a așezat pe jorge cu capul pe picioarele ei, l-a spălat pe cap și i-a făcut masaj, în timp ce Jorge a fost extrem de atent cu bruneta, pe care a clătit-o cu dușul.

Cei doi au fost prnși în cadă de Cătălin Moroșanu, care a intrat peste ei. După ce s-a arătat uimit de ce a văzut, sportivul a mers și le-a spus și colegilor cum i-a găsit pe Jorge și Ioana Filimon în baie.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

Close
Închide
  Close