Mergi direct la conținut »
Dan Bittman, în genunchi în fața Andreei Marin. „Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt”. Ipostaza în care nu i-a mai văzut nimeni
Entertainment Libertatea > Entertainment > Dan Bittman, în genunchi în fața Andreei Marin. „Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt”. Ipostaza în care nu i-a mai văzut nimeni

Dan Bittman, în genunchi în fața Andreei Marin. „Nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt”. Ipostaza în care nu i-a mai văzut nimeni

Gestul făcut de Dan Bittman pentru Andreea Marin i-a surprins pe toți, mai ales că nimeni nu știa ce fel de relație au cei doi. Artistul s-a așezat în genunchi și i-a dat inelul fostei soții a lui Ștefan Bănică Jr.

De Livia Lixandru,

Ediția premieră a celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, difuzată pe 20 octombrie, de la 21:00, va debuta cu un moment cu totul și cu totul special.

Andreea Marin, invitată în platou, va primi o cerere în căsătorie din partea prezentatorului emisiunii, Dan Bittman.

 „Toată viața am fost aproape de tine și nu am avut niciodată ocazia să îți spun ce simt cu adevărat!”, va spune acesta. Propunerea lui Dan Bittman va fi una completă, inelul nu va lipsi din peisaj, însă răspunsul Andreei Marin va fi unul cu totul și cu totul savuros. „Te-ai gândit că asta este seara potrivită?!”.

Ce se întâmplă în emisiunea „Antitalent”

„Antitalent” este primul show ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent.

În plus, fiecare ediție va aduce în platou alături de Dan Bittman și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Close
Închide
  Close