MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2012 06:27 , de Magdalena Duru

Dan Negru, scos din minți de crainicul finalei Europa League: „E un analfabet! Cum să confunde București cu Budapesta?”

Distribuie

"Pe artiștii care au confundat Bucureștiul cu Budapesta îi înțeleg, poate și pentru că-i respect, dar nu înțeleg cum e posibil ca ditamai UEFA să angajeze un analfabet care să nu fie în stare să spună cîteva fraze corect. Announcerul nu e un mare artist, nu e Michael Jakson sau Lenny Kravitz, e un nene căruia UEFA i-o fi plătit avion, casă, masă și leafă ca să spună trei vorbe.

Cu minima decență, UEFA putea să aleagă, pe lângă announcerul care întreținea atmosfera la goluri și un respectabil crainic român, pe Cristian Topescu, spre pildă, care să-l învețe pe urlător și altceva decât gooooooollll.Sau măcar cineva să-i asculte analfabetului lecția înainte. E impardonabilă gafa unuia plătit de UEFA.

Primul care a încurcat geografia a fost Michael Jackson în ’90 când la Casa Poporului a scos primul Hello Budapest. Lenny Kravitz a încurcat România cu Ungaria, a făcut-o și Sandra, dar și James Hetfield de la Metallica. Pe ei parcă nu te poți supăra, dar nu înțeleg deloc cum își găsește angajații ditamai coroprația UEFA”, a scris Dan Negru pe blogul personal.
Reacția dură a lui Dan Negru a venit după ce, aseară, la finala Europa League, disputată între Atletico Madrid și Atletic Bilbao, scos 3-0,  crainicul oficial trimis de UEFA a început noaptea de gală spunând: „Bună seara, Budapesta!”.
Citește și:

 

Citește mai multe despre Dan Negru, Liga Europa și Liga Europa pe Libertatea.

Comentarii