Mergi direct la conținut »
Dana Nălbaru, mărturisiri despre fetița adoptată. "Din prima zi mi-a zis mama"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Nălbaru, mărturisiri despre fetița adoptată. "Din prima zi mi-a zis mama"

Dana Nălbaru, mărturisiri despre fetița adoptată. „Din prima zi mi-a zis mama”

Dana Nălbaru a explicat cum a adoptat-o pe fiica sa, Roxana. De asemenea, vedeta a făcut mărturisiri despre viața sa de familie.

De Dana Aramă,

Dana Nălbaru formează una dintre cele mai frumoase familii alături de actorul Dragoș Bucur. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana. Despre cum a adoptat-o pe Roxana a făcut declarații artista într-un interviu pentru life.ro.

„Pe Roxana am văzut-o pe internet, pe lista copiilor greu adoptabili. Mai avea o lună până împlinea 5 ani. Era un copil bun care avea nevoie de familie și care probabil că astăzi ar fi fost tot acolo.

Îmi amintesc tot din ziua aceea. Ne-am dus la Arad, unde locuia și am găsit-o foarte veselă, într-o rochiță roz. Nu vorbea. Dar s-a aruncat în brațele noastre din prima. Și a stat în brațele noastre cât am rămas acolo. Iar la scurt timp s-a mutat la noi. Și gata…

… Mi-am dat seama că, pentru a ajuta cu adevărat pe cineva, trebuie să ies din zona de confort. Și chiar am ieșit din confort, pentru că mult timp a trebuit să învățăm unii de la alții: noi de la ea, ea de la noi. Ce vreau să zic cu asta? Nu este deloc ușor. Dar satisfacțiile sunt extrem de mari din primele zile, de când au început să se vadă și achizițiile ei”, a declarat Dana Nălbaru.

Vedeta a dezvăluit că fetița i-a spus mamă încă din prima zi.

„Din prima zi mi-a zis mama. Nu poate să ne spună pe nume. Dintotdeauna ne-a spus mama și tata”, a spus artista.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Dana Nălbaru a explicat și cum funcționează mariajul ei cu actorul Dragoș Bucur.

„Eu și Dragoș avem o regulă: dacă unul a tras hăis, celălalt nu a tras cea. Poate eu nu am avut întotdeauna dorințele pe care le avea Dragoș sau el nu avea dorințele mele. Dar înțelegerea dintre noi ne-a făcut să mergem în aceeași direcție, să știm când să renunțăm. Sigur că într-o relație faci compromisuri. Atâta timp cât ele nu te fac să suferi e bine să le faci…
…Ne încurajăm unul pe celălalt chiar dacă nu rezonăm totdeauna cu subiectul sau nu îl înțelegem. Așa se nasc, cred, diferențele între noi și majoritatea.

Eu nu țin ca în relația dintre mine și Dragoș să fie ca mine. Noi ținem să iasă bine, să fim fericiți. Îmi doresc să fiu liniștită, să cresc copiii cât se poate de frumos și să fie oameni cu încredere în ei, să mă plimb prin lume, să mă țin cu Dragoș de mână când vom ajunge la bătrânețe, ca acum. Atât”, a încheiat ea.


Citește și:

Andrei Pleșu anunță că se retrage din viața publică, acuzând imixtiunea „corectitudinii politice” în cercetarea științifică!

 
 
Close
Închide