MENIU CAUTĂ

Dana Rogoz, alături de Cove la Pro TV. Ce rol va avea vedeta în emisiunea „Mă însoară mama”

Distribuie

Dana Rogoz revine la Pro TV, la emisiunea pe care Gabriel Coveșeanu, alias Cove, o va prezenta la acest post de televiziune.

Actorul Gabriel Coveșeanu, cunoscut publicului larg drept Cove, va prezenta noua emisiune „Mă însoară mama”, de la Pro TV.

Cove, care a fost înlocuit la emisiunea „Vorbește lumea”, pe care o modera împreună cu Adela Popescu, o va avea ca și colegă pe actrița Dana Rogoz.

Aceasta va avea rolul povestitorului în show-ul mai sus-menționat.

„Cove e peţitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele şi fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în faţa monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenţii, să pot trage concluziile, cu empatie şi umor.

Trebuia să existe şi o prezenţă feminină care să vină cu propriul punct de vedere şi care să echilibreze balanţa. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”, a marturisit Dana Rogoz.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Citește mai multe despre Cove, Gabriel Coveșeanu, ma insoara mama și pro tv pe Libertatea.

Comentarii