MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2018 15:18

Dana Rogoz, reacție după ce o femeie s-a lăudat că a scuipat-o și a lovit-o. „Rușinea e a dumneavoastră doamnă”

Distribuie

Dana Rogoz a recționat după ce a văzut un comentariu pe Instagram în care o femeie se lăuda că a lovit-o și a scuipat-o pe vremea când era copilă.
Actrița Dana Rogoz a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Vedeta a citit, pe contul ei de Instagram, un comentariu în care o femeie afirma că a lovit-o și a scuipat-o pe vremea când era copilă.


„Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial m-am blocat. Mi s-a oprit respiratia. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv.

Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alti copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima a bullying-ului. Și alti colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine, problema' era ca sunt vedetă'. Atât. Era suficient pentru unii. Uneori mă recunoșteau pe stradă, alteori în autobuz, și admirația' lor se manifesta în felul descris mai sus. Ma scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe strada. Dar le treceam pe toate la riscurile meseriei' și mergeam mai departe.

Doar că azi, în urma acestui mesaj, aș vrea să mă întorc la Dana-copil lovită și scuipată de aceste fete și să îi spun că nu e vina ei, că nu a gresit cu nimic. Dana-adult vrea să îi șteargă scuipatul, să o strângă în brațe pe Dana-copil și să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Și aș lăsa-o să îmi plângă în brațe.

Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum.

Sunteti mândră de ce mi-ați făcut împreună cu prietena dvs. încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viața asta”, a comentat Dana Rogoz pe blogul ei.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre incident și lovit pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii