MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2017 11:37

Dana Rogoz are serviciu nou din luna august. Ce va face actrița

Distribuie

Dana Rogoz este extrem de fericită. Din luna august, ea va prezenta o emisiune matinală la un post de radio.

Dana Rogoz, care și-a donat recent părul,  se alătură echipei Smart FM. Va realiza în luna august emisiunea matinală a postului, împreună cu Andrei Huțuleac.

Show-ul ”Matinalul fără nume”va fi programat de luni până joi, de la ”şapte şi ceva” până în jurul orei zece. Dana Rogoz, care recent a pozat în costum de baie, va fi prezentă pe post şi în luna iulie la Smart FM, în fiecare vineri, alături de iniţiatorul acestei emisiuni, Andrei Huțuleac.

”Mă bucur tare că eu şi Dana ne-am găsit (radiofonic vorbind) şi cred că de-acum încolo dimineţile de vineri se vor auzi mult mai bine la Smart FM”, a declarat realizatorul emisiunii „Matinalul fără nume”.


Te-ar putea interesa și: Ceremonie în lacrimi! Sora lui Andrei Bucă, botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv . Mama lui Andrei a născut fetița la 52 de ani! FOTO


Dana Rogoz are serviciu nou din luna august. „Abia aștept”

 

Pentru Dana Rogoz, deşi a fost invitată de nenumărate ori la diverse de posturi de radio, la Smart FM va fi în premieră co-realizator.

”Îmi place SmartFM şi îl ascult de mulţi ani, iar acesta evident că a fost unul dintre motivele pentru care m-am alăturat echipei. Îmi place pentru că e un teatru al actorilor, pentru că atunci când îl ascult parcă sunt alături de ei într-o cabina a unui teatru, înainte de a începe un spectacol, adică în spaţiul în care se fac cele mai mari destăinuiri.

Căci aşa mi se pare mie că e radioul. Un spaţiu care te provoacă să fii sincer. Invitaţia a venit din partea lui Andrei, care crede, la fel ca mine, că vom face echipa bună. Suntem amândoi actori, dar în acelaşi timp suntem firi diferite, şi în felul acesta ne vom sprijini şi completa reciproc. Ce mai, abia aştept să ne auzim de acum înainte vineri dimineaţa la Matinalul fără nume”, a spus Dana Rogoz.


Citește și: Ginerele lui Ceaușescu, bătut pentru că a despărțit o familie! Agresorii au fost tocmiți ca să îl răzbune pe soț


Citește mai multe despre radio pe Libertatea.

Comentarii