MENIU CAUTĂ
21 Noi. 2017 18:26

Dani Oțil, premiat la gala TV Mania. Ce spune prezentatorul despre televiziune

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil s-a numărat printre vedetele premiate la gala TV Mania.

Premiile TV Mania au avut loc luni seară, 20 noiembrie, în Capitală.

Printre cei care au fost premiați la gala respectivă s-a numărat și Dani Oțil, cel care prezintă emisiunea matinală de la Antena 1 alături de Răzvan Simion.

Dani Oțil, care a avut o relație de lungă durată cu Mihaela Rădulescu, a profitat de ocazie și după ce a luat premiu pentru emisiunea matinală la gala TV Mania a comentat pe marginea situației televiziunilor și a ceea ce se prezintă pe micile ecrane.

„Acu zece ani luam premiul Tv Mania pentru cel mai bun transfer. S-a dovedit bun… Că de zece ani nu ne-am mai transferat. Pe atunci, era un pic de televiziune la televizor și un pic de circ în ziare. Puteai să le vezi în aceeași sală, chiar pe același rând, pe Marin, Rădulescu, Esca, Berecleanu.

Gala nu începea până nu veneau „fetele de la știri”. Sala de spectacole era plină ochi, iar dacă făceai gălăgie în timpul spectacolului, te „șușuiau” toți. Acum… Avem un pic de circ în ziare… Și mult circ la televizor. În sală… Care nu mai e de spectacole… Se bea și se povestește cu gesturi ample. Vizante acoperă cu greu. Am luat un premiu… Dar parcă nu mai e așa valoros… Pentru că nici televiziunea…”, a spus Dani Oțil.


Citește și: VIDEO / Cerasela din Leordeni, cerșetoarea care cântă imnuri religioase. ”M-ai văzut, m-ai ajutat, Domnul fie lăudat, măi…”


 

Citește mai multe despre emisiuni, televiziune și TV pe Libertatea.

Comentarii