Mergi direct la conținut »
Daniela Crudu și-a pus sora la cratiță. Cum arată acum Ana și cum au apărut cele două la „Chefi la cuțite”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Daniela Crudu și-a pus sora la cratiță. Cum arată acum Ana și cum au apărut cele două la „Chefi la cuțite”

Daniela Crudu și-a pus sora la cratiță. Cum arată acum Ana și cum au apărut cele două la „Chefi la cuțite”

Surorile Crudu, Daniela şi Ana, revin în bucătăria Chefi la cuţite, de data aceasta în sezonul dedicat familiilor. Dacă pentru Ana, bucătăria emisiunii nu este deloc străină, aceasta participând în sezonul trecut al emisiunii, chiar în echipa lui chef Scărlãtescu, pentru Nelu Crudu, tatãl Danielei şi al Anei apariţia în platoul chefi la cuţite este o premierã.

„Urmează o echipă senzaţională, fantastică, fabuloasă, cea mai tare echipă cu care aş putea să lucrez în viaţa asta – familia Crudu!”, şi-a prezentat Chef Cãtãlin concurenţii alături de care va lupta în cel de-al treilea battle dinainte de marea finală Chefi la cuţite, completând: „Eu şi Cruduţa am mai fãcut parte o dată dintr-o echipă specială. Nu aveam cum să o las pe mâna lui Bontea sau a lui Dumitrescu!”, a mai completat juratul.

Cei patru şi-au ales şi un lider, fãrã doar şi poate în persoana Anei. „Sora mea este liderul echipei, pentru cã ea este expertã acum, are stele Michelin! Este o bucătăreasã desăvârşitã!”, a glumit Daniela, în vreme ce chef Florin Dumitrescu s-a declarat de-a dreptul speriat de ziua ce va urma. „Nu sunt pregătit psihic pentru aşa ceva. Familia Crudu în dreapta, doamnele din Bucureştii Noi / Dămăroaia la mine, Şopârliţa în stânga…o sã mã apuc sã ascult muzicã simfonicã, sã mã relaxez un pic!”, a glumit juratul.

Prin ce probe vor trece familiile în cea de-a treia confruntare pe echipe, dar şi care dintre acestea se va califica direct în finala sezonului special Chefi la cuţite, telespectatorii Antena 1 pot vedea marţi seară, de la 20:00, într-o nouă ediţie a celui mai iubit show culinar.

Citește și

VIDEO | Înregistrarea în care Dodon îi vorbește lui Plahotniuc de banii primiți de la ruși

Close
Închide
  Close