De Madalina Ciodaru Burada,

E frumoasă, e sexy, însă a slăbit mult prea mult în ultima vreme. Luni seară, la emisiunea lui Capatos, Cruduţa a afişat o siluetă filiformă, în timp ce gătea clătite în direct. Îmbrăcată în pantaloni, bruneta „păcătoasă” a şocat. Nu de alta, dar picioarele ei extrem de subţiri şi oasele care au devenit extrem de vizibile i-au făcut pe fanii emisiunii să o critice dur. „Doamne, cât a slăbit! Să nu-şi rupă mâna cu tigaia aia:)))”, „Săraca, numai silicoanele au rămas de ea!” sau „Slabă rău, i se văd oasele”, sunt doar câteva dintre comentariile acide ale oamenilor care au văzut fotografia.
Se pare că dieta drastică adoptată i-a cauzat mari probleme Cruduţei. În urmă cu aproximativ o săptămână brunetei i s-a făcut rău, în direct, în emisiune, fiind lipsită de vlagă.
În ultimul timp, Daniela Crudu a reapărut cu o nouă siluetă, mult mai silfidă. Chiar şi ea a recunoscut că a slăbit aproape opt kilograme, făcând mult sport şi apelând la mâncăruri mult mai sănătoase. Totuşi, sunt foarte mulţi care o acuză pe brunetă că i-a urmat exemplul Biancăi, slăbind prea mult, glumele despre şunculiţe a căror ţintă era până de curând, transformându-se în poante cu anorexice.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres