Dayanara Torres este o vedetă din Puerto Rico în vârstă de 44 de ani. Dayanara Torres, care a câștigat titlul Miss Universe în anul 1993, este cunoscută și pentru că a fost căsătorită cu renumitul cântăreț Marc Anthony. Cei doi și-au unit destinele în mai 2000, în Las Vegas. Au doi copii împreună: Cristian Anthony Muniz și Ryan Anthony Muniz. Dayanara Torres și Marc Anthony au divorțat în anul 2004. De ceva vreme, fosta parteneră de viață a lui Marc Anthony trăiește o poveste de dragoste cu Louis D’Esposito, vicepreședinte la Marvel Studios.

De curând, Dayanara Torres a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer de piele. Vedeta a povestit că a observat că pe spatele genunchiului i-a crescut o aluniță cu un aspect neregulat.

dayanara4Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Duminică, vedeta a fost prezentă la finala concursului „Uite cine dansează”. La emisiunea la care este jurat, Dayanara Torres a venit în scaun cu rotile, apariția sa emoționându-i pe toți cei prezenți.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

În urma operației pe care a suferit-o la picior, Dayanara Torres are 77 de puncte de sutură.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost atât de amabili cu mine. Mă simt iubită, apreciată și îi mulțumesc publicului pentru primirea călduroasă pe care mi-a făcut-o. Vreau să știți că sunt bine și că voi fi bine”, a spus Dayanara Torres.

::placeholdeR–>

FOTO: Instagram

Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Google News Urmărește-ne pe Google News