MENIU CAUTĂ
, de Iulian Simbeteanu

De ce nu a mers Mirabela Dauer la înmormântarea lui Vadim Tudor: ”Mulţi se duc acolo ca să-i vadă lumea la televizor”

Distribuie

„Înainte de înmormântare, că eu nu mă duc la înmormântare, am fost să duc o coroană, pentru că era normal să-i duc lui Vadim Tudor care mi-a scris o piesă senzaţională şi care mi-a marcat viaţa – «Mulţumesc iubită mamă!»… Eu nu vreau să comentez despre asta pentru că sunt oripilată de tot ce întâmplă… Nici nu s-a răcit bine şi fetele alea trei, soţia şi fiicele, trebuie să treacă printr-un coşmar. E oribil!”, a declarat Mirabela Dauer, la emisiunea  „Agentul VIP”, de la la Antena Stars.
Cântăreaţa consideră că mulţi oameni au mers la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor ca „să se vadă la televizor”.
„Nu m-am dus pentru că eu ştiu cum este în astfel de ocazii, pentru că mulţi se duc acolo ca să-i vadă lumea la televizor. Oribil! Eu am fost ca o nălucă, nu ştiu dacă m-a văzut cineva… Nu am putut să mă apropii de catafalc. Pentru că nu am putut, de la Mădălina (Manole – n.r.), nu mai m-am dus niciodată, nu mai pot”, a adăugat Mirabela Dauer.
Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a murit săptămâna trecută, la Spitalul Militar din Capitală, unde fusese internat din cauza unor probleme respiratorii. Acesta avea 65 de ani.
Foto: Gabriel Pătruț

Comentarii