Mergi direct la conținut »
De ce nu are Amalia Enache nicio fotografie de la nunta Prințului William. "Mi-a fost furat de la gât, în timpul unei transmisiuni"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De ce nu are Amalia Enache nicio fotografie de la nunta Prințului William. „Mi-a fost furat de la gât, în timpul unei transmisiuni”

Prezentatoarea de televiziune Amalia Enache a dezvăluit motivul pentru care nu are nicio fotografie de la nunta Prințului William al Marii Britanii cu Kate Middleton.

De Dana Aramă,

Amalia Enache a fost prezentă la Londra atunci când a avut loc nunta Prințului William al Marii Britanii cu Kate Middleton. Însă, prezentatoarea de televiziune nu a reușit să facă nicio fotografie pentru că i-a fost furat aparatul foto de la gât.


Dezvăluirea a fost făcută de vedeta de televiziune pentru alistmagazine.ro.

„Nu am nicio fotografie de la nunta Prințului William pentru că mi-a fost furat aparatul foto, de la gât, în timpul unei transmisiuni, cu camera îndreptată spre mine. Eram sus, pe un coș de gunoi, în Soho, Londra, și un hoț a tăiat cureaua aparatului”, a povestit Amalia Enache.


Kate Middleton şi Prinţul William au fost declarați soţ şi soţie la catedrala Westminster Abbey în data de 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii. George Alexander Louis a venit pe lume la data de 22 iunie 2013. Pe 2 mai 2015, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, Charlotte Elizabeth Diana. În luna aprilie a acestui an, Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară, având un băiețel care se numește Louis Arthur Charles.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close