Mergi direct la conținut »
De ce nu se căsătorește Florin Zamfirescu cu iubita doctor. Actorul a dezvăluit motivul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De ce nu se căsătorește Florin Zamfirescu cu iubita doctor. Actorul a dezvăluit motivul

Renumitul actor Florin Zamfirescu trăiește o poveste de dragoste cu Daciana Toma, care este de profesie medic. Artistul, însă, nu se gândește la căsătorie.

De Dana Aramă,

 

Florin Zamfirescu a fost căsătorit timp de 21 de ani cu Cătălina Mustață, de care a divorțat în anul 2012. De șase ani, artistul trăiește o poveste de iubire cu Daciana Toma, care este de profesie medic.

În ciuda faptului că se înțeleg foarte bine, Florin Zamfirescu nu are planuri de căsătorie. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, actorul a explicat care este motivul pentru care nu vrea să facă acest pas.

„Nu ne-am oficializat relația, este doamna Daciana Toma. Ne simțim foarte bine, nu ne căsătorim, mi-e că se strică ceva dacă ne căsătorim. De lăsat averi nu avem, ea are casa ei, nu e nimeni în drum. Eu, ce am, las copiilor. Nu avem motiv să ne luăm, ne e bine așa! Revelionul îl facem acasă, cu prieteni de suflet, oameni în vârstă. Apoi revin la teatru cu primul spectacol pe 1 februarie, la Dalles”, a declarat Florin Zamfirescu.

 

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

Close
Închide
  Close