De Petre Dobrescu,

Primele semnale că relaţia lor scârţâie le-a dat chiar mama jurnalistului, Mariana, imediat după ce în familia lor a apărut micuţul Stelian, băieţelul pe care Oana Sârbu a dorit cu îndârjire să-l înfieze: “Deocamdată, Robert nu are nici un copil. Copilul înfiat este doar al Oanei Sârbu”, declara femeia, cu cinci ani în urmă, pentru Jurnalul de Argeş.
Chiar dacă nu a dorit să comenteze mai multe, Mariana a lăsat să se înţeleagă faptul că nu-i este deloc pe plac ideea adopţiei, cu atât mai mult cu cât Robert are o fetiţă, Ioana, acum în vârstă de 11 ani, din prima lui căsnicie.
În plus, şi Oana Sârbu s-a scăpat, anul trecut, într-un interviu acordat ziarului Libertatea, când a menţionat că nu se vede căsătorită cu Robert, pentru că există posibilitatea să se despartă. Nici Robert nu vorbea în termeni elogioşi la adresa Oanei: “Nu pot vorbi de o mare iubire în viaţa mea”, a spus el la doar un an după ce a confirmat că sunt împreună.

Au rămas prieteni

Conform apropiaţilor cuplului, Robert s-a despărţit de iubita lui în urmă cu trei luni, iar acum este deja implicat într-o altă relaţie, pe care o ţine departe de ochii lumii, pentru a nu încinge spiritele, cu atât mai mult, cu cât a rămas în relaţii amicale cu Oana şi s-a ataşat enorm de băieţelul acesteia.
În plus, toţi prietenii lor ştiau că cei doi n-au locuit niciodată împreună, ca un cuplu adevărat, Turcescu având apartamentul lui, în zona Romexpo a Capitalei, iar ea, pe al ei, pe Calea Victoriei.
Cântăreaţa a fost măritată o singură dată, cu compozitorul Virgil Popescu, pe care l-a luat de bărbat pe când avea doar 21 de ani, iar el, 33. Se spune că Virgil n-a uitat- o niciodată.

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni