MENIU CAUTĂ
27 Apr. 2018 11:40

Decizia luată de Andra în privința tatălui ei. „Vreau să-l menajez”

Distribuie

Andra a luat o hotârăre în ceea ce-l privește pe tatăl său, Mihai Alexandru. artista vrea să nu-l mai suprasolicite pe acesta.

Cântăreața Andra, care este căsătorită cu prexzentatorul de televiziune Cătălin Măruță și are doi copii, a fost ajutată în carieră de tatăl său, Mihai Alexandru.

Mihai Alexandru, alături de care Andra a cântat, a fost mereu alături de artistă, îndrumând-o și ajutând-o în tot ceea ce a făcut.

Andra, însă, a decis ca acum să nu-și mai suprasolicite tatăl, după cum a declarat într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Cel datorită căruia Andra este cea mai populară solistă româncă a momentului, Mihai Alexandru, tatăl artistei, întâmpină probleme serioase de sănătate. Cei peste 20 de ani în care aproape zilnic s-a aflat la volan, timp în care a parcurs mai multe milioane de kilometri pe drumurile țării ducând-o în siguranță pe Andra la spectacole, i-au agravat problemele ale sistemului circulator la picioare.

„Este şi el implicat în proiectul Andra, dar am lăsat lucrurile mai uşor. Pentru că nu vreau eu, fata lui, să fie suprasolicitat. Sunt mereu într-o alertă şi fugă, de la un eveniment la altul, dar ţin pasul şi ritmul acesta. Vreau să-l menajez din dragoste şi din respect pentru ceea ce a făcut pentru mine. Mama e şi ea acolo, mă ajută cu copiii”, a explicat cântăreața.

Andra a mărturisit și că mama sa este cea care o ajută foarte mult cu copii.

„Sunt ocupată şi am destulă treabă, dar are cine să gătească pentru copii, face şi mama. Iar eu mai pregătesc câte o pizza sau câte o negresă, în weekend-uri. Sau facem limonadă, ca să nu bem sucuri acidulate”, a mai spus vedeta.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea lui Gheorghe Greaca, fotbalistul poreclit 'Lăutarul', care încă joacă la 60 de ani. Istorii de la Steaua, CS Târgoviște și Petrolul, cu Valentin Stănescu, Dobrin și strungul de aur!


 

Comentarii