MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2016 23:45

DECIZIE ŞOCANTĂ luată de Cristi Borcea. Ce femeie va alege, după ce va ieşi din puşcărie | EXCLUSIV

Distribuie

Doar Valentina Pelinel nu a confirmat că pruncul care creşte în pântecele ei este al lui Cristian Borcea. În rest, soţia lui, naşul de cununie, apropiaţii, doar că nu au spus-o cu subiect şi predicat, ci au lăsat să se înţeleagă clar cum stau lucrurile. Dacă toată această telenovelă în care virilitatea lui Borcea este pe toate gardurile a ajuns la urechile publicului abia acum două zile, protagoniştii ei şi anturajul lor se luptă cu “scrierea” ei de ani buni. În aceste condiţii, nu a fost nevoie decât de un pretext - iar cel oferit de sarcina Valentinei şi de reacţia Alinei, care a atacat-o scurt şi necruţător numind-o “stearpă” şi “femeie uşoară” a fost aproape genial - pentru ca detalii cel puţin interesante să iasă la iveală. Conform zvonurilor care răzbat din cercul de prieteni al lui Borcea, vestea sarcinii Valentinei a ajuns întâi în casa întemniţatului. Se pare că acela ar fi fost momentul de la finalul anului în care Alina a mers la închisoare pentru o confruntare cu soţul infidel.
Confirmare la vorbitor
Reacţia pe care a avut- o la ieşire, atacându- şi rivala în termeni suburbani, ar fi fost generată, spun aceleaşi comentarii, fix de confirmarea pe care a primit-o la vorbitor. Mai mult, îndrăzneţii vorbesc şi despre un plan al lui Borcea în ceea ce o priveşte pe Valentina, cu care Alina ar fi fost pusă în temă şi care ar putea explica faptul că aceasta din urmă a fost dispusă chiar să iasă la rampă (n.r. - ieri a fost invitata lui Măruţă la PRO TV), pentru prima oară în viaţa ei şi fără acceptul soţului, ca să-i declare război însărcinatei. Mai pe şleau, se vorbeşte că Borcea i-ar fi promis Valentinei, după ce aceasta l-ar fi rugat să-şi asume relaţia şi copilul măcar cât va sta în închisoare, ca să nu o facă de râs, că după eliberare o va părăsi pe Alina şi va trăi cu ea la Miami. Ieri însă, Alina a spus răspicat că nu va renunţa la soţul ei pentru nimic în lume. “Nu avem planuri de divorţ. Am discutat. Ne iubim enorm”, a punctat ea strategic.

Alina i-a aruncat mănuşa


Provocată de Cătălin Măruţă să-i transmită un mesaj rivalei Valentina Pelinel, Alina Borcea a înfipt privirea în cameră şi a rosit apăsat: Valentina, eu nu am soţ de lăsat! Nu m-am căsătorit ca să divorţez! Te rog să ne respecţi intimitatea şi familia şi nu uita că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea!'. Într-o scurtă caracterizare a rivalei însărcinate, Alina a lăsat la o parte diplomaţia: Valentina e în stare de multe lucruri. Am simţit că este o femeie periculoasă'.

Naşul a interzis-o în anturaj


Cum era de aşteptat, Gigi Becali (foto) a arătat şi public că întreaga situaţie nu este pe gustul lui. Adevărata lui reacţie însă s-a produs în sânul familiei unde, când a aflat de sarcina Valentinei, patronul Stelei a luat foc. Nimeni din anturajul ăsta nu o are la suflet pe Valentina. Nici Gigi', spune un apropiat al lui Borcea, care susţine că mulţi i-ar fi cerut să avorteze. Supărat foc, naşul Becali i-ar fi cerut şi el lui Borcea să-şi vadă de familie că-l bate Dumnezeu, iar în ceea ce o priveşte pe Valentina, i-ar fi transmis că nu are ce căuta în preajma lui şi a familiei lui şi să se ducă să stea cu Cristi la puşcărie dacă îl vrea aşa mult. Asta în timp ce, zilnic, o consiliază şi o consolează pe Alina, care nu mai are lacrimi să-şi plângă durerea.

Comentarii